This is our land!!!

Bendera Malaysia

Saturday, December 18, 2010

Kenali musuh anda-FREEMASON...

PENGENALAN

Gerakan ini dipelopori oleh orang yahudi yang ingin mengambil kembali tanah Palestine dan membina kembali Haikal Sulaiman di bawah runtuhan Masjidil Aqsa,kemudian akan memperluaskan penguasaan ke Syria,Iraq,Jordan,Mesir dan terus menuju ke Madinah di Arab Saudi. Pergerakan ini dibentuk bagi mengembangkan fahaman Yahudi dengan cara bergiat cergas dalam bidang pendidikan,politik,budaya dan sosial.

Bermula dengan gerakan inilah,maka telah timbul pertubuhan-pertubuhan yang berbentuk kebajikan serta keamanan seluruh dunia bagi mengaburi mata masyarakat terhadap pergerakan mereka. Gerakan ini telah menyusup masuk ke seluruh fahaman,agama dan bangsa tanpa perlu menukar identiti mereka asalkan mereka taat setia kepada pergerakan ini. Pergerakan ini amat cergas di dalam bidang ekonomi dengan cara monopoli dan menghalalkan riba di kalangan manusia.

Di dalam bidang sosial pula mereka lebih mengambil perhatian tentang kemanusiaan dan sentiasa menghulurkan bantuan kepada sesiapa sahaja yang memerlukannya. Mereka juga suka memberikan penghargaan kepada individu yang cemerlang untuk menarik mereka menyertai gerakan ini. Kebanyakkan orang yang terjebak ke dalam pergerakan ini adalah dari kalangan orang-orang yang berkepentingan di dalam pertubuhan kerajaan dan sosial. Orang-orang yang terjerumus ke dalam gerakan ini terpaksa akur dengan kehendak pergerakan ini.
Logo Illuminati                                                                                  
         

                                                                               Logo Rotary Club                                    
 Logo Lions Club
                                                                                           


                                   

                                                                       Logo Freemason

Freemason diambil daripada perkataan inggeris 'jurubina bebas'(free and mason). Freemasonry tiada kaitan dengan tukang-tukang bangunan yang terdapat pada abad pertengahan,tidak ada hubungan dengan kegiatan pembinaan kapal atau gereja besar seperti yang difahami oleh segolongan ahli fikir. Hakikatnya FREEMASONRY ADALAH SEBUAH ORGANISASI YAHUDI ANTARABANGSA YANG BEKERJA BAGI  MENGHANCURKAN KESEJAHTERAAN MANUSIA,MEROSAKKAN KEHIDUPAN POLITIK,EKONOMI,SOSIAL DI NEGARA-NEGARA YANG DIMASUKINYA. IANYA BERUSAHA MEROSAKKAN BANGSA DAN PEMERINTAHAN NON-YAHUDI(GOYIM).

No comments: