This is our land!!!

Bendera Malaysia

Friday, April 15, 2011

Kereta kabel jatuh di genting highland...Untold story...

Lanjutan daripada entri kereta kabel jatuh,rupenya orang nak bunuh diri,yang bawah tu yang macam kereta kabel tu lebih kurang diggylah nak kurangkan mamat yang cuba bunuh diri tu tak berkecai teruk sangat gamaknya kredit kepada www.hafizstory.com...berita tu pun aku cilok daripada blog PPIM takpelah aku menyampaikan yang penting genting tu memang tempat maksiat terbesar...judi adalah haram di sisi Islam tetapi kalau berlesen di kira halal cacamarba sungguh...




hidup susah tak hidup pun susah,kalau semua susah nak jadik apa?manusia macam tu lah,sori semua wrong info...sekian


2 comments:

Mohamad Razif said...

Oo..baru tau citer sbnr..ni lah yg dikatakan sekeping gambar boleh describe pelbagai cerita.

Muhammad Al-Fateh said...

bole edit lagi kalau nak...heheh